Träna hund hos oss! Hundhallarna är utrustade för agility och rallylydnad.

HUNDHALLARNA
Välkommen att träna hund hos oss! Hundhallarna ligger på Grustagsvägen 6 i Älta/Tyresö i en ljus och modern industrilokal. Hallarna är 2 st, med en träningsyta på 304 kvm i den stora hallen, som är utrustad för agility och rallylydnad samt en mindre hall på ca 45 kvm. Båda hallarna ligger i en separat del av fastigheten för att träningen ska kunna utföras med minimal störning.

HUNDAKTIVITETER
Vi välkomnar privatpersoner, egna företagare, instruktörer, uppfödare mfl. Här kan Ni anordna hundkurser, hundträffar, nosework, freestyle, sök, inofficiell tävling eller utställning. Observera att vi inte har standardmått för tävling i exempelvis agility. Koppla upp dig på vårt WiFi och välj din egen musik under träningen!

Kontakta oss så hjälper vi Er med att planera aktiviteter efter önskemål!

TRÄNING & KURSER
Vi välkomnar Dig som vill träna agility, lydnad, rallylydnad, freestyle, ringträning mm. Ensamträning eller träna tillsammans med några vänner och dela på hallhyran. Instruktörer, välkomna att planera in era kurser hos oss!

För träning och kurser i specialsök/nosarbete bokas hundhallen. Vi har en golvbräda med åtta behållare och kartonger som kan utnyttjas. Ni tar dock med eget doftmaterial och tillbehör.

Har du frågor om Hundhallens lokaler maila oss på kontakt@altahundhall.se